C2U Academy

C2U Academy erbjuder olika utbildningar och träningsprogram. En utbildning i olika Lean-metoder och verktyg är en väsentlig del i att åstadkomma ett förändrat beteende. Genom samgåendet med Lean Concepts har vi nu ett utökat utbud med fokus på Lean Services också.

Träningsprogram

För Er som inte får till det, trots goda teoretiska kunskaper, så har vi omfattande träningsprogram, där fokus ligger mer på hur ni arbetar som organisation, hur ni styr ert förbättringsarbete och hur ni agerar som ledare. Vi hjälper även till med analyser av nuläget.

Träning i Japan

För den som vill komma närmare ursrunget till Lean, så anordnar vi resor till Japan där ni själv kan vara med och uppleva hur japanska företag använder lean i sina verksamheter. Vi har bl a ett specialavtal med Toyota som ger oss möjlighet att erbjuda träning på ett av Toyotas egna träningscenter. Där får du träning av en Sensei (f d ledare) från Toyota med minst 30 års erfarenhet av Toyotas produktionssystem.

I menyn till vänster kan du ta dig vidare och läsa mer om vad vi erbjuder. Eller skicka ett meddelande till oss i formuläret till höger.

Lean Services

Genom det strategiska samgåendet med Lean Concepts erbjuder ett flertal leanutbildningar där praktik varvas med teori med fokus på tjänstesidan i privat och offentlig verksamhet. För mer information klicka här. 

[contact-form-7 404 "Not Found"]